Κοινοί υαλοπίνακες

Οι κοινοί υαλοπίνακες χωρίζονται σε 4 κύριες κατηγορίες και στα εξής πάχη (σε χιλιοστά):

ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ: 2-3-4-5-6-8-10-12-15-19
BRONZE: 3-5-8-10
ΦΙΜΕ: 3-5-8-10
SATINE: 4-5-8-10-15

Ακόμα διαθέτουμε:  κρύσταλλα με μεγάλη ποικιλία σχεδίων για χρήση σε εσωτερικούς χώρους  για να προσδώσουν διακοσμητικές πινελιές και ύφος στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. καθρεπτίζοντα κρύσταλλα ουδέτερα ή χρωματισμένα σε διάφορους  βαθμούς διαφάνειας για εφαρμογές που απαιτείται έλεγχος του ηλιακού φωτός.
Όλοι οι παραπάνω τύποι υαλοπινάκων εφόσον επιθυμείτε μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε κατεργασία (Ροντέ, Μπιζωτέ, Φόρμα κτλ.) καθώς και επεξεργασία CNC.

Διπλοί θερμοηχομονωτικοί υαλοπίνακες

Οι διπλοί υαλοπίνακες αποτελούν πια απαραίτητη λύση για την ηχομόνωση και θερμομόνωση του σύγχρονου κτίσματος. Με την χρήση διπλών υαλοπινάκων εξοικονομείτε 10% στον λογαριασμό θέρμανσης του σπιτιού ενώ το κενό αέρα ανάμεσα στα 2 τζάμια που σφραγίζονται προσφέρει πολύτιμη ηχομόνωση.

Το αποτέλεσμα της διπλής υάλωσης εξαρτάται απο πολλές συνισταμένες όπως το πάχος των υαλοπινάκων που χρησιμοποιούνται, το πλάτος του διάκενου ανάμεσα στα δύο τζάμια και την πλήρωση (ή μη) του διάκενου με αέριο για μεγιστοποίηση της θερμοηχομόνωσης .

Η Υαλοποίηση διαθέτει διπλούς υαλοπίνακες αποτελούμενους απο όλα τα κοινά πάχη τζαμιού και με επιλογές διάκενου σε 6-8-10-12 και 15 χιλιοστά με πιστοποίηση CE.

Για απόλυτη σφράγιση και άψογο αποτέλεσμα και στις πιο αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες χρησιμοποιείται θειόκολλα 2 συστατικών διπλής σφράγισης.

Ενεργειακοί υαλοπίνακες

Οι ενεργειακοί διπλοί υαλοπίνακες χαμηλής εκπομπής (low-e) είναι παρόμοιοι με τους κοινούς διπλούς υαλοπίνακες με την διαφορά οτι έχουν μια επίστρωση μεταλλικών οξειδίων που αντανακλούν έως και 70% απο το υπέρυθρο φως του ήλιου και επιτρέπουν μόνο στο ορατό φως να περνάει στον χώρο σας.

Έτσι, το καλοκαίρι μειώνεται εντυπωσιακά το κόστος ψύξης αφού το σπίτι διατηρείται πάντα δροσερό.

Αντίστροφα, τον χειμώνα η επίστρωση αυτή δεν επιτρέπει στην θέρμανση να διαφύγει απο τα τζάμια αντανακλώντας την πίσω στον χώρο σας, μειώνοντας έτσι το κόστος θέρμανσης .

Υπολογίζεται πως η τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων μειώνει μέχρι και 35% το κόστος θέρμανσης και ψύξης του χώρου σας και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Υαλοποίηση διαθέτει διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες αποτελούμενους απο όλα τα κοινά πάχη τζαμιού και με επιλογές διάκενου σε 6-8-10-12 και 15 χιλιοστά (πιστοποίηση CE). Για απόλυτη σφράγιση και άψογο αποτέλεσμα και στις πιο αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες χρησιμοποιείται θειόκολλα 2 συστατικών διπλής σφράγισης.

Υαλοπίνακες Triplex-Ασφαλείας

TRIPLEX (LAMINATED)

  • triplex

Οι υαλοπίνακες αυτοί αποτελούνται από 2 ή περισσότερα φύλλα κοινού τζαμιού (σε διάφορα πάχη, πχ. 5+5, 8+8 κτλ.) τα οποία ενώνονται μέσω θερμότητας με μια ειδική μεμβράνη (συνήθως PVB). Αυτή η μεμβράνη διατηρεί τα φύλλα ενωμένα σε περίπτωση θραύσης αποκλείοντας την πιθανότητα τραυματισμού.Καθώς υπάρχουν διάφοροι χρωματισμοί μεμβρανών, οι υαλοπίνακες triplex χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε εφαρμογές διακόσμησης.

Η εταιρία μας διαθέτει πληθώρα επιλογών τόσο στον συνδυασμό αριθμού και πάχους ενωμένων τζαμιών όσο και χρωματισμών μεμβράνης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SECURIT)

Υαλοπίνακες securit αποκαλούνται αυτοί που μέσω θερμικής επεξεργασίας που έχουν υποστεί, έχουν μέχρι και 6 φορές μεγαλύτερη μηχανική αντοχή από τους κοινούς, ενώ εάν σπάσουν, οι υαλοπίνακες securit θρυμματίζονται σε μικρά κομμάτια, ανίκανα να προκαλέσουν τραυματισμό. Για αυτές τους τις ιδιότητες οι υαλοπίνακες αυτοί είναι ιδανικοί για εφαρμογές σε αίθρια, σκέπαστρα, γυάλινες πόρτες, γυάλινα έπιπλα και γενικά οπουδήποτε η ασφάλεια είναι απαραίτητη.

Αλεξίσφαιροι Υαλοπίνακες

  • alexisfairos

Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που απαιτείται αντιβανδαλιστική και αντιβαλλιστική θωράκιση και αποτελούνται από 3 ή περισσότερα φύλλα τζαμιού με ενδιάμεσες μεμβράνες ασφαλείας.  Ο αριθμός και το πάχος των υαλοπινάκων που χρησιμοποιούνται διαφέρει ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας.

Υαλοπίνακες με Αμμοβολή

Η χρήση υαλοπινάκων που έχουν περάσει από αμμοβολή (ρίψη άμμου και μεταλλικών στοιχείων υπό πίεση) είναι μια πολύ πρακτική λύση σε χώρους που απαιτείται “ιδιωτικότητα/διακριτικότητα” αφού το αντικείμενο πίσω από το τζάμι παρουσιάζεται θολό και χωρίς περίγραμμα, χωρίς να θυσιάζεται η διέλευση του φωτός. Έτσι, χρησιμοποιείται ευρέως σε δοκιμαστήρια, WC, μπάνια, γραφεία, χωρίσματα εσωτερικών χώρων κτλ.